Славия спря Локомотив Пловдив за топ 4

Единственият арменец, който се е занимавал с тежък физически труд, е щангистът Нураир Нурикян, разкри Венци Стефанов

OFFNews 14 декември 2016 в 15:08 8302 0

Столичният Славия извъртя 1:1 при гостуването си на Локомотив в Пловдив в среща от 19-ия кръг на Първа лига и спря устрема на "смърфовете" за четвъртото място във временното класиране.

След подялбата на точките, Локо е пети с 30, а Славия остана 9-и с 21.

Първия гол в мача падна в 9-ата минута, когато защитникът Кирил Котев с глава откри за Локо след изпълнение на ъглов удар. Равенството беше възстановено в края на полувремето, когато вратарят на Локо Ясин Ел Харуби се намеси лошо след удар отдалеч на Божидар Васев.

Двубоят в Пловдив беше предшестван от медийна изява на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който анализира футболната есен и отново не спести критики към почти никого.

"Новият формат е уникална простотия. Някакво 6+8-15+2. Измишльотина на един ваш колега. По-добре да си стои и да изпълнява това, което му каже президентът. Щял да повиши посещаемостта - сега на някои мачове има по 10-15 човека", разясни Стефанов. В думите му има основание, тъй като на мача между Монтана и Верея в Ловеч присъстваха едва 28 души.

След това босът на Славия коментира изказването на треньора на Локо Пд Едуард Ераносян, който заяви, че Лудогорец ще е абсолютен хегемон през следващите години.

"Единственият арменец, който се е занимавал с тежък физически труд, е щангистът Нураир Нурикян. Другите са тарикати. Разбирам какво иска да каже. Ако всички ние си играем на стадионите, ако правилата важат еднакво за всички отбори - то ще има повече равнопоставеност", коментира Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови