Слабият Левски разцепи феновете

OFFNews 03 април 2018 в 10:11 3556 0

Феновете на столичния гранд Левски са изправени пред ново разцепление заради слабото представяне на тима през пролетта.

Поне това става ясно от две декларации на привърженици, публикувани само в рамките на 24 часа. Първо във фейсбук страницата "Сектор Б" беше публикуван текст след загубата от Берое с 1:2 на "Герена".

В него привържениците нападат футболистите и застават зад треньора Делио Роси. Ден по-късно от Националния клуб на привържениците на Левски се разграничиха от този текст, като призоваха да не се вярва на всичко подписано от името на Сектор Б - любимото място на левскарите на стадиона.

"Дебело подчертаваме, че "СЕКТОР Б" е ФЕН страница, нямаща нищо общо с организациите на привържениците на Левски. Позицията в нея е позиция единствено на автора и съдържател на въпросната страница. И въпреки, че тя съвпада с голяма част от мненията на хората в Сектора, едно подобно обобщаване на позиции е недопустимо.

В Сектора има и подкрепящи, и неподкрепящи г-н Роси, което е напълно нормално. Все пак, при нужда от обнародване на официални позиции, ФБ страници на организираните привърженици на Левски в Сектора са тази на НКП, Сектор Б Ултрас, както и на съответните фракции присъстващи в Сектор Б.

Когато излезе позиция от тях, може да се говори, че това е позицията на съответните хора, седящи зад съответната организация.

Всичко друго е самозванство, манипулация и създаване на интриги и сензации!", написаха от НКП.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!