Сайтът на Черно море се срина

OFFNews 28 май 2019 в 14:24 1650 0

Черно море остана без сайт в ранния следобед на понеделник, 28 май. При опит да се влезе на страницата на варненския клуб, се появяваше съобщение, че сайтът е недостъпен. Минути по-късно проблемът беше отстранен.

Възможно е проблемът да е възникнал заради огромния интерес към официалната реакция на ръководството на Черно море след скандала в края на сезона в Първа лига. От Черно море освободиха шестима играчи със съмнения за симулативна игра, като сред тях беше и легендата на клуба Георги Илиев.

Други четирима пък напуснаха вчера, като двама от тях са отказали да подновят договорите си. В последните се размахват резултати от детектор на лъжата.

Изпълнителният директор на Черно море Марин Маринов обяви пред "Меридиан Мач", че в понеделник, 27 май, ще има официална декларация на сайта на клуба, но такава все още няма.

Интересът към версията на шефовете е голям от страна на привържениците на ЦСКА, тъй като клубът беше замесен директно в скандала. Влиятелни привърженици на "червените" се питат в социалните мрежи какво става с обещаната декларация. Посоченият телефон за контакти в сайта на Черно море на пресаташето пък дава свободно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови