Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Реал Мадрид помрачи празника на Атлетико

OFFNEWS 20 ноември 2016 в 01:07 3342 0

Реал Мадрид разгроми градския съперник Атлетико с 3:0 в дербито на 12-ия кръг в Примера дивисион.

С хеттрик за успеха на "белия балет" се отчете португалската мегазведа Кристиано Роналдо, който се разписа в 23-ата, 70-ата от дузпа и в 76-ата минути.

Попадение на португалеца пък не беше зачетено, тъй като реферите на видяха, че след негов удар с глава топката преминава с целия си обем голлинията.

Загубата развали празника на феновете на "дюшекчиите", които бяха дошли на последното издание на мадридското дерби на стадион "Висенте Калдерон". От следващия сезон Атлетико ще играе на чисто нова арена, която има 76 000 места за разлика от сегашната, която с капацитет 54 000.

С успеха "белите" дръпнаха с четири точки пред втория Барселона и вече водят с девет пред Атлетико. За голямата преднина пред Барселона в Реал могат да благодарят на тима на Малага, който изтръгна 0:0 при гостуването си на "Камп Ноу".

В този мач каталунците не можеха да разчитат на звездата си Лионел Меси, който отпадна от групата поради неразположение и наказания Луис Суарес. Двамата са водещите реализатори на тима с по 8 гола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews