Мач във фокус: Атлетико Мадрид - Реал

OFFNews 19 ноември 2016 в 15:38 3910 1

Атлетико приема Реал Мадрид в дерби номер 265 на испанската столица.

В исторически план статистиката е изцяло на страната на Реал - 136 победи срещу 67 за Атлетико и 61 равенства. Началният сигнал на съдията Давид Фернандес ще прозвучи в 21.45 часа.

Двубоят е интересен с факта, че това е последният мач на стадион "Висенте Калдерон", защото от следващия сезон "дюшекчиите" ще напуснат досегашния си дом, за да се преместят на "Естадио Ла Пейнета".

Реал идва на "Калдерон" като лидер в класирането и без загуба до момента след 11 изиграни мача - 8 победи, 3 равенства и голова разлика от +21 гола.

В последните години обаче Атлетико се утвърди като доста неудобен съперник за футболистите на Зинедин Зидан. Реал има едва две победи в последните си дванадесет сблъсъка със съгражданите си във всички турнири, като последната беше във финала на Шампионската лига в края на май.

Домакините се намират на четвърта позиция с 21 точки след 11 кръга - на шест дистанция от днешния съперник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

19.11 2016 в 16:58

Спортния редактор на ОФФ явно не знае, че ДЕРБИТО на месеца за Европа завърши току що;)
Юнайтед на Моу не успя да победи Арсенал на Венгер:))
Моу получи от собственото си лекарство, получи гол в края като на всичко отгоре това беше ЕДИНСТВЕНИЯТ точен удар във вратата на Да Хеа;)
Общо взето Юнайтед, статистически се оказа с НАЙ-СЛАБИЯ старт в ерата на ВЛ.......и то след толкова похарчени пари......сега да видим дали Пуул ще се възползва от поделените точки.....

 
X

Да помогнем на украинските деца!