Прочута олимпийка призна, че е тотален провал в живота

OFFNews 02 август 2017 в 22:17 2878 0

Гейл Емс, сребърна медалистка за Великобритания от Олимпиадата в Атина, призна, че е на практика фалирала и се срамува от положението си. 40-годишната дама спечели отличието на смесени двойки в бадминтона.

Спортистката има и световна титла, но сега е готова да разнася кафе в Starbucks, за да оцелее. В емоционално интервю за дамски спортен сайт тя заяви:

"Аз се срамувам да си призная, но се боря да оцелея. Постоянно идват писма от банката, че съм пропуснала поредната дата за местните данъци, телефона, електричеството, водата.

И всеки пък, когато ги отварям, те ми напомнят за провала. Да, аз, Гейл Емс, сребърна медалистка от Олимпиада, съм тотален провал", каза дамата.

"Всеки в моето положение знае колко боли. Много плача, страшно много. Определено безпаричието ми докарва и ментални проблеми.Разпродадох каквото мога по интернет, но парите не стигат", написа британката.

Тя участва в шоу програми, за да закърпи бюджета, помагаше на медии, но все няма постоянна работа. Гейл има и две деца, като явно е самотна майка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!