Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Отхвърлиха доноса срещу ЦСКА 1948, на Югозапад става кърваво

OFFNews 14 юни 2017 в 09:42 3634 0

Спортно-техническата комисия ри ЗС на БФС-София отказа да присъди служебна победа на Брацигово за загубения срещу ЦСКА 1948 бараж за влизане в групата. Новината е на вестник "Пазарджишка Марица".

Припомняме, че след елиминацията в Самоков от щаба на Брацигово депозираха контестация, с която се искаше служебно 3-0, тъй като ЦСКА 1948 нямал в БФС нито временно, нито постоянно членство. След направената от чиновниците на БФС проверка обаче станало ясно, че столичани са временен член на БФС от месец юли\'2016-та година и като такъв имат право да участват на бараж.

От ръководството на ФК Брацигово ще си спестят правото на обжалване пред следващата инстанция - Апелативна комисия(което на практика означава събиране на ръководството на ЗС) и ще се концентрират върху подготовката за участието на отбора в следващото първенство на "А" ОФГ.

Припомняме, служител на трети клуб се похвали, че е "сезирал" Брацигово за членството на ЦСКА 1948. Така или иначе срамът си е за негова сметка.

Така на Югозапад става страшно. Регионалната "В" група се очаква да е кървава, тъй като личат имената на 13 клуба с успехи и история в професионалния футбол. Предполага се, че Симитли, ЦСКА, Беласица и Миньор ще поведат здрава битка за първото място.

Ето съставът на групата: 

1. ЦСКА 1948 София;
2. Банско
3. Септември Симитли 
4. Миньор Перник 
5. Сливнишки герой 
6. Беласица Петрич 
7. Хебър 
8. Чавдар Етрополе 
9. Марек 
10. Рилски спортист 
11. Пирин Гоце Делчев 
12. Пирин Разлог 
13. Балкан Ботевград 
14. Ботев Ихтиман 
15. Германея Сапарева баня 
16. Вихрен Сандански 
17. Свобода Пещера 
18. Кюстендил

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови