Официално признаха сечта над ЦСКА-София в мача срещу Лудогорец

OFFNews 03 април 2017 в 21:40 1946 0

Ощетяването на ЦСКА-София в дербито срещу Лудогорец на "Българска армия" беше официално признато от шефа на съдиите Петър Петров.

Тимът от Разград спечели с 2:0, като и за двете попадения имаше сериозни съмнения за засада. И двете положения не бяха видяни от тъчрефера Веселин Мишев, определен като "въжеиграч" от президента на Славия Венцеслав Стефанов.

"Мишев сяда на пейката за дълго време", отсече Петров, което е признание за грешките на подопечния му, който след грешките си се оплака, че бил замерян с монети от публиката и това донесе сериозна глоба на тима на ЦСКА-София.

Консултантът на съдиите ни от Европа Марк Бата заяви, че няма как с категоричност да се каже дали има засада или не при първото попадение на Козмин Моци. Той отбелязва обаче, че второто попадение на Лудогорец е от очевидна засада и това повлиява на крайния резултат на мача, който завърши със скандирания "Мафия" от трибуните.

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев пък се принуди да удвои охраната си, след като името му беше замесено и в проваления търг за емблемата на фалиралия ПФК ЦСКА АД на 30 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови