Неймар отговори на критиките: Това не е нещо, което мога да контролирам

OFFNews 04 юли 2018 в 16:01 2333 0

Снимка Instagram: Neymar Jr.

Суперзвездата на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор Неймар опита да се защити от яростните критики, на които бе подложен след инцидента с Мигел Лаюн по време на 1/8-финалния двубой от световното първенство срещу Мексико.

Бранителят настъпи своя съперник, който след това започна енергично да се превива около тъчлинията. Неймар се защити с това, че просто е почувствал болката, а играта срещу него е бил извън всякакъв феърплей.

"Сложно е. Това не е нещо, което мога да контролирам. Просто почувствах болката. Това настъпване не беше честно. Топката не бе в игра, а и ние бяхме извън терена. Какво да направиш? Те говореха твърде много преди мача и сега се прибират вкъщи", коментира Неймар.

Нападателят обаче е фаворит за званието Футболист на сезон 2017/2018 в анкетата на ФИФА след ранното отпадане на Кристиано Роналдо и Лионел Меси от световното първенство, смята бразилската легенда Роналдо.

"Кристиано и Меси направиха силен сезон в клубните си отбори, но на световното първенство отпаднаха твърде рано. Така наградата за най-добър в света може да спечели друг играч. Например, Неймар на това световно играе все по-добре с всеки изминал мач", коментира Феномена.

Церемонията по определеня на победителя в анкетата на ФИФА ще се проведе на 24 септември тази година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews