Наставникът на ФК Копенхаген: ЦСКА разполага с отровна атака

OFFNews 04 август 2018 в 11:57 2692 0

Треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен показа уважение към ЦСКА, засипвайки отбора с похвали. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Първата среща е другата седмица, на 9 август, от 20,45 часа на националния стадион "Васил Левски". Датчаните отстраниха исландския Стярнан с общ резултат 7:0 след победи с по 2:0 и 5:0.

"Гостуването ни в София ще е магическо, защото ЦСКА има фанатична публика. Отборът се представя много добре и печели всеки мач. ЦСКА разполага с отровна атака. Очаквам два доста оспорвани сблъсъка", каза Солбакен пред местните медии.

На "Армията" пък се надяват Дисциплинарната комисия към УЕФА да намали наказанието на защитника Николай Бодуров с една среща и той да е на линия за двубоя срещу ФК Копенхаген четвъртък. Решението се очаква в понеделник.

Припомняме, че от ЦСКА подадоха официално жалба до организацията за наказанието на бранителя след мача от първия квалификационен кръг сещу в Рига. Бодуров отнесе санкция от 3 срещи заради мелето след края на двубоя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!