Адмира Вакер благодари на ЦСКА, австрийците възхитени от червената публика

OFFNews 03 август 2018 в 12:24 2751 0

Ръководството на австрийския Адмира Вакер благодари на ЦСКА за уникалната атмосфера по трибуните по време на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа, спечелен от "армейците" с 3:1.

С общ резултат 6:1 българският тим продължава напред. Австрийците са заявили, че за първи път на техния стадион гостува толкова голяма агитка на противников отбор. От щаба на Адмира съобщиха, че на срещата са присъствали близо 2400 зрители, от които над 1800 са били армейски привърженици.

Червените привърженици за пореден път показаха европейско поведение, което бе отбелязано и от представителите на УЕФА. Местните власти не са отчели нито един инцидент с фенове на ЦСКА преди, по време и след края на срещата.

Следващият съперник на "армейците" е датския Копенхаген, като мачът е в четвъртък, 9 август в София.

В мача ще може да вземе участие най-новото попълнение на ЦСКА Евандро да Силва. Той вече тренира в София по специална програма. Нападателят пристигна на "Армията" от втородивизионния бразилски Коритиба.

21-годишният футболист се намира в добра кондиция. Той е в отлично физическо състояние, но му липсва игрова практика. Евандро ще бъде на разположение на треньора Нестор Ел Маестро и за домакинството на Дунав. Мачът срещу русенци е в неделя, 5 август, от 20:45 часа на "Армията".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!