Майкъла вещае втора победа на ЦСКА в Разград

OFFNews 05 април 2019 в 09:49 2361 0

Бившият играч и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла прогнозира вече първата победа на армейците в Разград. Това се случи в мача за Купата в сряда, след като ЦСКА спечели с 1:0 и отстрани "орлите" в 1/4-финалите.

В събота предстои нов мач между двата отбора за първенството. Според Майкъла предстои втора победа.

"Със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев не сме имали бас, само го уведомих, че ще загубят, и засега се оказвам прав. Сега да се готвят Ники Михайлов и Емил Костадинов, с които сме се обзаложили. Да се стягат за тежки и скъпи вечери. Усещам ги мачовете на Любо Пенев.

Казах му: "Сега са твоите мачове, пребиваш ги". През 2012 година първата среща, след като станах директор в ЦСКА, бе точно с Лудогорец за Купата и тогава пак ги победихме и отстранихме. Съдията в сряда беше безобразен и накрая за малко да изпуснем двубоя. Но каквото станало - станало.

Сигурен съм, че ще ги смажем и в събота. Сега и жена ми се прибра от Япония, така, че Михайлов и Костадинов ще имат да хранят две гърла", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"ЦСКА винаги трябва да играе по този начин. Не мисля, че е било страхотно представянето, защото това е стандартът на нашия клуб. Ако запазим същия манталитет и хъс в събота, ще победим отново", допълни Илиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови