Мач от елита счупи антирекорд по посещаемост

28 зрители гледат Верея - Монтана, половината май са били гратис

OFFNEWS 14 декември 2016 в 10:51 16964 2

Исторически антирекорд по посещаемост на мач от елитната ни футболна група постави двубоят между Монтана и Верея, изигран вчера в Ловеч.

На трибуните на стадиона бяха преброени едва 28 зрители. Любопитното е, че половината от тях са влезли сякаш гратис, защото на касите са били отчетени продажби на 14 билета.

Възможно е сред тях да е имало и деца с придружител, които влизат без билети.

Иначе мачът завърши 1:1, а играта не стопли 28-те ентусиасти по трибуните в минусовите температури. Заралии откриха в 6-ата минута със спорен гол. В 38-ата Атанас Илиев изравни за Монтана, а Верея доигра мача с 10 души, след като Илиас Хасани беше изгонен за втори жълт картон в 78-ата.

Отливът на публиката от стадионите ни се превръща в сериозен проблем. През есента националният отбор едва не игра мача си с Беларус от световните квалификации пред повече гостуващи феновете, отколкото свои привърженици.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

2

edin slep

14.12 2016 в 23:10

Е какво чудно има? Верея и Монтана играят в Ловеч. И Дунав да домакинства в Бургас и там ще има една маршрутка зрители. Пък и Верея тепърва ще си създава привърженици, както и Лудогорец. Монтана е в много беден край, кой ще пътува през седмицата за мач - нали си на работа?