Лудогорец е на 90 минути от големите пари в Лига Европа

OFFNews 30 август 2018 в 11:11 2006 0

Шампионът Лудогорец излиза тази вечер в реванша от плейофите за влизане в групите на Лига Европа срещу грузинския Торпедо Кутаиси.

Разградчани победиха с 1:0 като гост и изглеждат сигурен участник в Европа и наесен, което ще донесе сериозна сума в касата на клуба. 2 920 000 евро или 5 694 000 лева ще приберат в Разград само от класирането в групите.

В същинската част на турнира парите също не са малко. При победа над "зелените" ще вземат 590 000 евро, а при равенство сумата възлиза на 190 000 евро.

Ако елиминира Торпедо, Лудогорец може да срещне големи отбори като Милан, Челси, Арсенал, Олимпик Марсилия, Севиля, Лацио, Фенербахче, което допълнително ще увеличи приходите.

В същото време стана ясно, че "орлите" може да преотстъпятполския нападател Якуб Шверчок, който не е доволен от статута си на резерва, пише “Тема Спорт”. Напоследък полякът дори не попада в групата на Пауло Аутуори. Отделно, титуляр в момента е Клаудиу Кешерю, а преди дни бе привлечен и бразилският нападател Жуниор Брандао. Така реално бразилският специалист има към днешна дата трима тарани - Кешерю, Шверчок и Брандао.

Все още има доста страни, в които трансферният прозорец продължава да е отворен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови