Локо (ГО) гони футболист заради липса на възпитание

OFFNews 14 декември 2016 в 15:57 7792 1

Странен мотив за освобождаването на футболист намери ръководството на Локомотив Горна Оряховица.

Атакуващият полузащитник Йордан Апостолов беше освободен от групата за мача с Берое заради непристойно поведение в отношенията с ръководството.

В съобщението от клуба не се казва какво точно попада в тази формулировка, но се критикува възпитанието на играча, който е наречен малко по-късно "Апостол".

"Решението за освобождаването му е взето единодушно на извънредно заседание на УС. Повод за крайното решение е непристойно поведение от страна на футболиста, уронващо авторитета на ръководството. Поведението на Апостол не кореспондира с възпитанието и отношението на един професионален състезател", се казва в официалното съобщение на клубната управа.

Днес багажа си от Левски си стегна и халфът Галин Иванов. Той също не пропусна възможността да пусне декларация за довиждане.

"Дойдох с голямо желание и амбиция да се докажа в Левски. Бързо влязох в оптимална форма и това може да се види от резултатите на функционалното ми състояние. Раздавах се докрай в тренировките. След като не се вписвам, за разлика от чужденците, които имат доста по-ниски показатели, си тръгвам.

Разочарован съм от отношението към мен от Левски. Ще се радвам да бъда полезен за отбор, който ще оцени усилията, които полагам и качествата на българските футболисти", пише в декларацията на Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки