Левски ще получи 250 билета за гостуването на Хайдук

Заради музикален фестивал в Сплит двубоят от Лига Европа ще се играе на стадионче в покрайнините

OFFNews 08 юли 2017 в 18:57 1943 0

Нова драма с билети се задава за феновете на Левски след преживяната вече една покрай двубоя със Сутиеска от първи предварителен кръг на Лига Европа.

Едва 250 билета ще бъдат предоставени на синия клуб от страна на съперника от Хърватия, като причината е, че мачът няма да се играе на основния стадион "Полюд" заради музикален фестивал на него по това време.

Мачът ще се изиграе в едно от предградията на Сплит на съоръжение, които побира 5000 души. Изискването на УЕФА е на гостуващия отбор да се дават 5 процента, което прави 250.

"Тези 250 билета за двубоя са издадени и в момента пътуват към нас. Ние ще ги получим в понеделник около обяд. Половината ще ги предложим на симпатизанти на клуба, а другите 125 билета ще бъдат дадени на Националния клуб на привържениците на Левски. Те ще ги разпределят по своите канали.

Отборът ще пътува с чартър на 12 юли рано сутринта – в 5:20 е полета. Така се случи, че по стечение на обстоятелствата имаме по-голям самолет и можем да предложим на повече привърженици да пътуват със самия отбор, ако са заинтересовани. Има вариант пътуване, настаняване в хотел, трансфери и билет за мача.

Има и такъв, в който феновете само си избират къде да се настанят. Първият вариант е 420 евро, а вторият – 300 евро.

Има умерен оптимизъм от моя страна. Отборът се готви добре. Може би не е стигнал до пълния си потенциал, защото самата подготовка започна по-късно и беше малко съкратена.

Но от друга гледна точка - настроението в отбора е много добро, а отстраняването на Сутиеска помогна и за повдигането на самочувствието", коментира изпълнителният директор Красимир Иванов пред "Блиц".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови