Левски се похвали с 15 национали по футбол

OFFNews 25 август 2020 в 14:50 2237 0

15 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на септември, похвалиха се от вековния клуб.

Капитанът и лидер на "Герена" Николай Михайлов е извикан в състава на представителния тим на България за двубоите от турнира Лига на нациите срещу Ирландия на 3 септември в София и срещу Уелс на 6 септември в Кардиф.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитникът Ивайло Найденов пък са в разширения състав на националния отбор на България до 21 години за гостуванията в европейските квалификации - на Русия на 4 септември и на Сърбия на 8 септември.

Нападателят Мартин Петков получи повиквателна за юношеския национален отбор до 19 години за приятелския турнир в Хърватия от 30 август до 8 септември.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Арахангелов и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 години за тренировъчен лагер и приятелска среща в Сливен от 31 август до 5 септември.

Виктор Василев, Антоан Стоянов, Виктор Добрев, Любомир Тодоров и Симеон Василев са повикани в националния отбор за юноши до 16 години за тренировъчен лагер и приятелска среща в София от 6 до 9 септември.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови