Левски се подготвя за дербито с ЦСКА, част от чужденците "издишат"

OFFNews 17 април 2018 в 10:55 3147 1

Треньорът на Левски Делио Роси няма сериозни проблеми с наказани или контузени футболисти преди двубоя от Първа лига срещу ЦСКА. Дербито е утре от 18:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Петима играчи на сините висят с картони - халфовете Жорди Гомес и Васил Панайотов, както и нападателите Габриел Обертан, Станислав Костов и Сержиу Буш. Ако те получат предупреждения срещу армейците, ще почиват срещу Верея през уикенда, пише "Тема спорт".

С основната група вече се подготвя централният бранител Аймен Белаид. Защитникът лекуваше контузия и вече е готов за игра, но едва ли ще бъде използван срещу червените. Той бе привлечен през зимата, но до момента е бил на терена само в един мач - при 3:2 над Черно море и бе повече от разочароващ. На "Тича" тунизиецът носеше вина и за двата гола в мрежата на столичани.

Вчера със сините не тренира Ривалдиньо. Бразилецът е с травма и няма да е на линия за вечното дерби. Синът на легендата Ривалдо е на път да се превърне в голямо разочарование. Нападателят е бил на терена в 4 мача в Първа лига (2 като титуляр). Престоял е на терена скромните 149 минути, като в тях не е отбелязал гол.

Другото несполучливо попълнение в Левски Жерсон Кабрал може да напусне "Герена" през лятото. Причината е, че холандецът не успява да спечели доверието на Делио Роси. Фланговият нападател не само че не може да се пребори за титулярно място, но в мача срещу Лудогорец дори не попадна в групата.

При това Кабрал не бе контузен. 27-годишният футболист пристигна в Левски след началото на кампанията, като за последно бе носил фланелката на Спарта Ротердам. Той бе одобрен от треньора Делио Роси. До момента Кабрал има 17 мача в Първа лига, като в тях не е успял да се разпише.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

1

Ивайло Иванов

18.04 2018 в 10:02

И дума не може да става за проблеми в Левски преди вечното дерби, защото вечно дерби няма да има и няма как и да има с отбора на Литекс, който е прреимнуван на ЦСКА-София. Да, ще има дерби, но дерби с Литекс. Изходът от двубоя е непредвидим както винаги са били дербитата с Литекс, особено като се има в предвид купуването на съдии от страна на Гриша Ганчев.
 
X

Да помогнем на украинските деца!