Левски предупреди Сватбата за брадва

OFFNews Последна промяна на 12 април 2017 в 18:59 2071 0

Феновете на Левски изригнаха с декларация срещу съдията Ивайло Стоянов, който ще свири срещу Лудогорец. "Сините" смята, че Сватбата, както е известен петричанинът, фаворизира редовно шампионите. Първият и вторият играят в петък, като преднината да Лудогорец е 13 точки!

От Националния клуб на привържениците разпространиха декларация:

"Ивайло Стоянов явно е с абонамент за мачовете ни в Разград. Не пак, а отново! Това назначение буди притеснения сред нас. Явно Сватбата е най-подходящият и подготвен точно за тези срещи.

"Цепи страната по диагонал от Петрич до Разград, за да свърши работата. А тя е ясна, да помогне на Кирил Домусчиев и бразилския му отбор, който обича подсигуряването. Излишно е да изброяваме всичките секири, които сме отнесли от въпросния арбитър, който е известен с желанието си да бъде угоден.

След един подобен случай Ивайло Стоянов и асистентите му не успяха да се навечерят на спокойствие. Той се сеща, но ако е забравил, ще му напомним, че мястото на срещата беше в заведение в една стара българска столица."

Сватбата трябва да е наясно, че ние пак ще сме на мача, пак ще подкрепяме любимия Левски и ако се наложи, пак ще го притесним по дългия път към Петрич. Сватбата пак е в Разград и ние ще бъдем там. Ако отново е с мисия, ние ще вземем адекватни мерки, защото никой няма право да се подиграва с Левски!"

"Иначе пътят е един... Първо Сватба, после брадва", написаха феновете на Левски в декларацията си.