Левски подновява договорите на Прохазка и Панайотов, за да ги продаде

OFFNews 28 февруари 2018 в 11:47 3162 0

Ръководството на Левски прибягна до нестандартен ход, за да накара двама от халфовете с изтичащи договори да ги удължат. Става дума за Васил Панайотов и Роман Прохазка. Контрактите и на двамата са до края на сезона, а те вече имат право да преговарят с други отбори, в които да преминат след края на кампанията.

"Сините" не искат да ги изпускат без пари и затова са им обещали, че ако подновят договорите си, ще ги продадат при първата изгодна офера, твърди "Тема спорт". По този начин на "Герена" ще получат известна сума за играчите и няма да допуснат те да си тръгнат без пари.

Левски е предложил едногодишен договор на Роман Прохазка. Преговорите между двете страни обаче вървят трудно. Треньорът Делио Роси държи да има словака в състава си. Той е единственият, който е започнал като титуляр във всички 22 мача на "сините" в Първа лига.

Предложението към Васил Панайтов се бавеше. Към него имаше сериозен интерес през зимата от Риека, Асколи и Ним, но столичани отхвърлиха възможността да го продадат тогава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!