Крушарски навлиза и във волейбола

OFFNews 27 юли 2019 в 11:29 1858 0

Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив Пловдив Христо Крушарски е решил да влезе и в родния волейбол, пише PlovdivDerby.com.

Босът на футболния клуб от "Лаута" е потвърдил за намеренията си.
"Да, ще помогна", заявил бизнесменът, попитан влиза ли във волейболния клуб.

В четвертъкт вечерта футболният Локомотив направи чудесен подарък на привържениците си по случай своя 93-тия рожден ден на клуба. "Железничарите" спечелиха с 2:0 срещу словашкия Спартак Търнава във втория квалификационен кръг на Лига Европа. За Локомотив това бе завръщане в евротурнирите, както и първи мач на "Лаута" на европейска сцена.

След срещата Христо Крушарски, който изгледа срещата в компанията на президента на волейболния клуб Петър Узунов, заяви, че прогнозира нова победа в реванша - този път с 4:0. След това обяви, че разноските по евроучастието на тима ще покрива кметът на Пловдив, който е направил такова обещание.

В същото време стана ясно, че Крушарски е дал съгласието си на треньора Бруно Акрапович в тима да бъдат привлечени още двама нови футболисти, за да се засили конкуренцията. Треньорът работи усилено по намирането на още един вътрешен халф и десен халф-бек.

Изкаралият проби в началото на седмицата германец с португалски корени Ридел Монтейро не е оправдал очакванията. Той си е заминал в сряда, а вчера Бруно Акрапович му се е обадил, за да му каже окончателното си решение, че няма да го привлече на "Лаута", съобщава "Меридиан мач".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови