Клоп отново култов, сравни уволнението на Раниери с Брекзит и Доналд Тръмп

OFFNews 24 февруари 2017 в 22:31 2758 0

Култов коментар направи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за уволнението на колегата му Клаудио Раниери от Лестър. Италианецът беше махнат само 9 месеца след историческата титла на Англия.

"Дали съм изненадан? Честно казано, не. На толкова неща се нагледахме.  Не само във футбола. Първо Брекзит, после избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ", каза немецът, "Дали разбирам защо става така? Очевидно, не. Идея нямам и защо Лестър уволни Раниери".

Междувременно Клаудио направи официално изявление.  "След еуфорията от миналия сезон и шампионската титла всичко, за което мечтаех, бе да остана в Лестър. За съжаление, това не беше писано", заяви Раниери.

" Приключението бе невероятно и ще живее в мен завинаги. Най-сърдечните ми благодарности към всички в клуба, всички, които бяха част от това, което постигнахме, но най-вече на привържениците".

Вие ме приехте в сърцата си от първия ден и ме обичате. Аз също ви обичам. Никой не може да отнеме това, което постигнахме заедно. Надявам се да мислите за това и да се усмихвате всеки ден, както аз винаги ще го правя. Беше време на щастие, което никога няма да забравя. Беше удоволствие и чест да бъда шампион с всички вас", написа Клаудио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови