Капитанът на ЦСКА: Всички свикнахме с Ел Маестро (видео)

OFFNews 04 юли 2018 в 13:31 1611 0

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски разкри пред официалния сайт на тима, че атмосферата при "червените" е прекрасна и вярва, че хубавата подготовка, която тимът прави, ще даде началото на нещо голямо.

Според него всички в отбора вече са свикнали с Нестор Ел Маестро и неговите изисквания. Защитникът похвали и новите попълнения като заяви, че Стипица, Секулич, Жоржиньо, Бикел и Перейра са добри момчета, които се справят отлично и може да каже само суперлативи за тях.

Чорбаджийски не скри вълнението си от факта, че ще играе в Лига Европа с ЦСКА. Той сподели, че ще е специално чувството да изведе тима, който обича от дете, като капитан в мач от евротурнирите. Бранителят очаква невероятна атмосфера на "Армията" за първия мач с Рига, който е на 12 юли от 20:45 часа.

Mеждувременно стана ясно, че само два дни, след като "армейците" пуснаха билетите за мача, половината от тях вече бяха разпродадени. За срещата ще бъдат отворени само секторите А и В на "Армията".

Цените на билетите за мача на ЦСКА с Рига са:

- Сектор А Ц 20 лева

- Сектор В Ц 12 лева

- ВИП ложа Ц 150 лева

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови