ЦСКА ще подсилва атаката

OFFNews 02 юли 2018 в 11:36 1389 0

От ЦСКА подготвят още трансфери, които да подсилят отбора. Тимът се нуждае от повече мощ на върха на атаката. В контролите до момента там е ползван или младокът Тонислав Йорданов или Кирил Десподов.

Причината е, че голмайсторът Фернандо Каранга се присъедини към съотборниците си след старта на подготовката. Освен това бразилецът лекуваше контузия, която получи в края на миналия сезон. Треньорът Нестор ел Маестро настоява в отбора да бъде взет още един класен централен нападател и той да бъде алтернатива на бразилеца.

Както в ЦСКА готвят входящи трансфери, така няма да е изненада ако бъде осъществен и изходящ такъв. Още повече че има сериозен интерес към двама от асовете в отбора Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

Според английските медии Рединг вече е започнал преговори за закупуването на бразилския нападател. От ЦСКА ще задържат стрелеца за двубоите с Рига от Лига Европа, но до края на трансферния прозорец може и да се разделят с него.

Иначе днес "червените" ще изграят последната си контрола в Австрия срещу Брьондби. Двубоят е от 19:00 часа и ще бъде излъчен на живо в CSKA.BG.

До момента на австрийска земя ЦСКА постигна две победи срещу японския В-Варен Нагасаки с 3:0 и руския Уфа с 2:0 и записа нулево равенство с украинския шампион Шахтьор (Донецк).

"Червените" се прибират в София утре вечер с полет от Мюнхен, който се очаква на Терминал 2 на летище София в 23:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови