Капитанът на Лудогорец поднови договора си

OFFNews 25 юли 2022 в 10:57 1188 0

Антон Недялков

Снимка Getty Images

Антон Недялков

Капитанът на Лудогорец (Разград) Антон Недялков преподписа договора си с шампионите на България. Опитният защитник и ръководството на клуба финализираха успешно преговорите и Недялков парафира новия си контракт, който изтича през юни 2024-а година.

"Щастлив съм, че ще продължа кариерата си в Лудогорец", бе първият коментар на Антон Недялков. "Постигнах много с тима, но винаги може повече. Имаме доста работа за вършене. Вярвам, че заедно със съотборниците тепърва ще изиграем най-силните си мачове в Европа и България и ще зарадваме нашите фенове", допълни левият бек.

Антон Недялков дойде в Лудогорец през лятото на 2018 г. от американския Далас. За четири години националът на България изигра над 140 мача със зелената фланелка, като облеляза два гола.

В елита на България роденият през 1993-а година в Ловеч бранител има 93 мача и 1 гол, 8 мача във вътрешните турнири – Купа и Суперкупа на България. Балансът му в Европейските клубни турнири включва 45 срещи и едно попадение.

Недялков е един от хората, които са фундаментално важни за националния отбор на България, където играе и като централен защитник, и като ляв бек. За страната той е записал 24 мача, 5 срещи има за младежкия отбор до 21 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!