Измамена футболна съпруга иска мъжа си аут от националния отбор

OFFNews Последна промяна на 29 март 2017 в 17:07 1435 0

Казват, че женското отмъщение било нещо страшно. В това е напът да се убеди талантливия китайски футболен национал и звезда на отбора на Гуанджоу Сянг Чжипенг.

Той е бил хванат в изневяра от половинката си, която моментално поиска развод от 28-годишния защитник и се закани да срине кариерата му до основи. 

"Подкрепям го от времето, когато беше бедняк. Семейството ми му даде 134 000 евро, за да си купи жилище в Шанхай. От четири години бяхме женени, но нямахме сватба, защото е беден. През цялото време обаче той ме е лъгал и е спал с друга жена", пише разгневената съпруга жан Чжиуъ и дори публикува снимка на предполагаемата любовница Ксяо Бинг.

Тя се е обърнала също към шефа на китайската федерация Кай Чженхуа с молба мъжът й да бъде изключен от националния отбор, за да не излага Китай. Тя е изпратила подобни молби до министъра на спорта на провинция Гуангдонг с молба Сян да бъде изгонен от отбора, а от клуба е изискала копие на договора му, който да приложи в документите за развода пред съда.

Проблемите в личния живот веднага се отразиха на формата на играча, който стана за смях в световната квалификация срещу Иран. Той изигра много слаб мач и дори асистира с глава на голмайстора на Иран при загубата с 0:1.