Хофе пристигна с много куц отбор в Разград

OFFNews 27 септември 2017 в 21:03 1811 0

Шансове за Лудогорец да вземе нещо от наистина силния тим на Хофенхайм!  Двата тима излизат утре вечер от 22,05 в Разград в мач от групите на Лига Европа?

Още шестима нови футболисти отпаднаха от групата на Хофенхаймк. Вече се знаеше за отсъствието на контузените Ермин Бичакчич, Керем Демирбай и Надием Амири. В самолета не се качиха още Сандро Вагнер, Серж Гнабри, Бенямин Хюбнер, Флориан Грилич, Адам Салай и Роберт Зули.

Най-значимо ще бъде отсъствието на Вагнер. Националът на Германия е с настинка. Друг представител на Бундестима - Гнабри, започна като титуляр в последния двубой на Хофе срещу Шалке 04, но се оплаква от мускулна травма, какъвто е проблемът и на Хюбнер.

Иначе треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че е разузнал добре предстоящия си съперник.

"Тимът е готов преди първия домакински мач в Разград в груповата фаза на Лига Европа. Хофенхайм е силен и класен съперник. Той доказа това с резултатите си, не бива да допускаме грешки. Излизаме за победа.

Всички казваха, че Хофенхайм е фаворит, въпреки загубата в първия мач от груповата фаза, те имат предимство. Разузнахме добре Хофенхайм. Те са дисциплинирани и добре подготвени, както физически, така и тактически.

Могат да променят постройката си по време мач. В наш плюс е опитът, който притежават нашите футболисти в Европа. Няма кадрови проблеми в отбора. Предимство е, че ще играем у дома", заяви Херо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови