Градев призова Бербатов да бутне Боби

OFFNews 23 юни 2017 в 12:02 1837 0

Специалистът по спортно право Георги Градев призова в ефира на "Господари на ефира" бившият капитан на националния отбор и голмайстор на Висшата лига на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов да изпълни заканата си отпреди години и да се върне на оправи българския футбол.

"Той каза преди време, че когато решим, може да го потърсим и поканим да дойде да оправи футбола ни. Ето, аз го призовавам да се върне и смятам, че поне 100 клуба ще го подкрепят.

Няма по-подходящ момент от това от сегашния, когато това БФС е напълно фалирало", каза Градев.

Той сподели също притесненията си от непрестанните заплахи, които получава от разгневени фенове на ЦСКА-София, след като стана ясно, че той е написал писмото на Дунав Русе до УЕФА, след което "червените" бяха изхвърлени от жребия за Лига Европа в последния момент.

"ЦСКА-София щеше да бъде изхвърлен така или иначе на по-късен етап, а това, което направих аз, че спасих квотата на България.

Обвиняват ме затова, че съм си свършил съвестно работата. Обърнал съм се освен към институцията "Господари на ефира", така и към СДВР заради този постоянен тормоз в последните дни", каза преди това Градев.

"Всеки има право да споделя мнението си. Аз като специалист в областта просто казвам какво ще се случи от юридическа гледна точка. Преди шест години бях на страната на ЦСКА в друг казус, когато те бяха прави. През годините съм коментирал Левски, Ботев и куп отбори, но такива заплахи не съм получавал", добави специалистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови