Феновете на Левски: Срам ни е да ви гледаме!

OFFNews 31 май 2017 в 11:30 2707 0

Тази вечер Сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" ще остане празен за срещата на Левски с Черно море от последния 10-и кръг на Първа лига, това обяви Националният клуб на привържениците на "сините".

Феновете имат категорична позиция относно играчите в тима, която пуснаха в своята официална страница във Фейсбук. Заглавието на съобщението е повече от ясно: "Срам ние да ви гледаме!".

Ето какво написаха от НКП на Левски:

"Националният клуб на привържениците уведомява всички Левскари, че днес по време на мача с Черно море в Сектор Б няма да има зрители.

Призоваваме всички привърженици да подкрепят вековния ни клуб от секторите А и В. Бездушниците на терена нямат нашата подкрепа и са срам за фланелката, която носят".

Днес от 20:00 часа "сините" ще се опитат да завършат сезона с победа и да зарадват поне малко привържениците си в днешния мач срещу Черно море. По всяка вероятност треньорът Николай Митов ще даде шанс на много младоци. Двубоят няма значение за крайното класиране, тъй като Левски е твърдо трети, докато Черно море е шести. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови