Фенове на Левски се организират за протест пред Народното събрание

OFFNews 31 януари 2020 в 10:14 5002 4

Фенове на Левски се организират за протест днес от 12 часа пред Народното събрание. Във Фейсбук вече се появи събитие, като интерес към него са заявили към този момент 339 души, а други 1200 имат интерес.

Зад оргнизацията не стоят големите фракции, чийто представители имаха среща с премиера, а младеж от Шумен.

Причината за слабия отзвук е делничният ден, но организаторите са на мнение, че точно заради това то ще има по-голям отзвук.

Левскарите са обезпокоени от случващото се около клуба в последните дни и часове.

Към собственика Васил Божков се отправят обвинения за укриване на данъци и изнасилване, текат проверки на прокуратурата, а изпълнителния директор Павел Колев, че клубът е в тежко положение и, че няма сигурност, че дори ще завърши сезона.

Вчера от Левски обявиха, че са платили спешно задължения, заради които клубът беше заплашен с отнемане на точки и изваждане от първенството.

С това проблемите не свършиха. За капак, в края на деня стана ясно, че строителната компания "Главболгарстрой" е завела дело срещу "Левски" в Софийски градски съд. Фирмата си търси около 3 млн. лв. от клуба, като вероятно ще иска и обявяване в несъстоятелност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

01.02 2020 в 01:52

Когато бях дете, бях от Левски. После не съм мислил за това, мразя футбола. Два футболни и слави-трифоновски стадиона пред вратата - няма как да не ги мразиш.
Коли. Спрели където може, и където не бива. Инфаркт. Линейката не може да се приближи, носилката не може да мине през вратата. "Щото Ние сме Левски!"
Копелдаци, на двайсетина години, нагли до изтрещяване.
Реакцията на съседите - еднозначна. Реакцията на униформените - щадяща за. "Не ги убивайте!". Реакцията на линейкаджиите: "повече от двама не можем да вземем, и не може да ги биете в линейката, само вънка!"
Моята реакция: всички в банята, всички дрехи в пералнята, веднага! Всички бяхме на гости в Люлин!
Многократно.
Не знам колко Черепът обича културата, но знам хора, които със сигурност не обичат шайката му.

4245

2

rrr11

31.01 2020 в 10:53

Пияндурниците от НКП явно са получили някой лев от Божков и сега ще опитат да съберат малко хора. Съмнявам се да има повече от 150-200 човека... нормалните левскари няма да отидат на подобен абсурден протест.