Черно море предлага нов договор на Илиан Илиев

OFFNews 16 март 2019 в 09:19 1268 0

Черно море ще предложи нов договор на Илиан Илиев, пише “Тема Спорт”. Специалистът изпълни целта влизане в първата шестица. В същото време “моряците” са на четвъртфинал за Купата на България, където ще срещнат Ботев (Пловдив) в Коматево.

Настоящият контракт на старши треньора е до лятото. Шефът на варненци искат насатвникът да продължи започнатото и да доразвие тима си. Илиан Илиев подписа с Черно море през декември 2017-а, като замени Емануил Луканов.

През миналия сезон варненци останаха седми и играха бараж за Лига Европа срещу Левски на “Герена”, който обаче загубиха. През този сезон те биха на “Тича” “сините”, ЦСКА-София и Лудогорец.

През зимата името на специалиста се завъртя за нов наставник на Лудогорец, но самият Илиев отрече. През ноември миналата година се появи информация за оферта към него от клуб от елита на Саудитска Арабия.

Той обаче продължи да води “моряците”. От ръководството на Черно море са много доволни от работата му и са категорични, че искат той да продължи и през следващата кампания. Развитие се очаква в най-скоро време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови