Кръв на мач в Своге, левскари атакуват автобуса на ЦСКА 1948

OFFNews 11 март 2017 в 16:08 7525 1

Страхотни екшъни оцветиха контролата между Своге и ЦСКА 1948, завършила 0:4 на стадиона в Дефилето. В края на втората част агитка на Левски атакува автобуса на гостите, като се опита да спука гумите. Преди това "сините" дразнеха с песни "ЦСКА умре".

Вътре обаче на топло седяха контузените футболисти Герман Петров и Ради Димитров (на снимката). Те скочиха да бранят клубното возило. "Сините" контрираха със залп от камъни. Един от тях уцели и разби носа на Ради.

Моментално от трибуните дотичаха привърженици на ЦСКА 1948, които подгониха вандалите. Настана голямо бягане из баирите. Само двама от "сините" бяха заловени от "червените". Пред камера те бяха заставане да се извинят. Има ударени от камъни и привърженици на ЦСКА 1948, но без сериозни последствия.

"Бяха 20 души, които тръгнаха към 80-а минута. Помислихме, че си тръгват. Двама от нашите обаче се затичаха и тогавна разбрахме, че става нещо", разказаха очевидци пред "OFFNews".

Герман и Ради са юноши на истинския ЦСКА, сега са твърди титуляри при Валентин Илиев. Те бяха сред децата, които отнесоха бутилки на "Армията" от лумпенизирани запалянковци. През есента Ради пък получи тежка контузия и беше опериран. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови