Алкохол, уважение и никакъв секс в националния отбор на Германия по време на Мондиал 2018

OFFNews Последна промяна на 28 май 2018 в 15:16 5021 0

Селекционерът на Германия Йоахим Льов въведе любопитни правила в бундестима за предстоящото световно първенство в Русия. Немците ще се опитат да защитят световната си титла, а за да се случи това, е необходима сериозна дисциплина, която е патент на държавата.

Ето и правилата:

1. Уважение

Никой не може да поставя собствените си интереси над тези на отбора. На Световното първенство през 2014-а Мирослав Клозе гони рекорда по отбелязани голове на Феномена Роналдо и затова започна турнира на пейката. В хода на надпреварата Клозе получи своя шанс и накрая стана голмайстор номер 1 в историята на Мондиалите.

2. Срещи със съпруги

По време на подготовката на тима преди Мондиала футболистите могат да се срещат със своите съпруги или приятелки, но ако преди това са поискали разрешение от треньорския щаб. В Русия обаче е забранено присъствието на семейства. Забранени са и всякакви полови контакти.

3. Алкохол

Не е забранена употребата на алкохол преди лягане. На футболистите е разрешено да изпият чаша вино или бира преди сън. Важното е да не се прекалява. Йоахим Льов има пълно доверие на своите футболисти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови