Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Али Соу остава на "Българска армия"

OFFNews 06 октомври 2020 в 08:16 3077 1

Трансферът на нападателя на ЦСКА Али Соу в елитния френски Дижон пропадна в последния момент. Гамбиецът остава на "Армията" поне до зимата.

Новината бе потвърдена от самия футболист в социалните мрежи. Малко след това от le10sport.com излязоха с повече подробности по темата.

Причината за провала на сделката е технически проблем, поради който Дижон не е могъл да регистрира Соу. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5 октомври, а според публикация на журналиста Алексис Бернар от Дижон са успяли да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, поради което сделката е анулирана.

Двата клуба бяха уточнили всичко по преминаването на 26-годишния футболист във френския клуб. ЦСКА щеше да получи 3,5 млн. евро и още един под формата на бонуси. Местните власти обаче не са проявили разбиране и трансферът е пропаднал.

Самият футболист качи снимка от подписването на договора си в социалните мрежи, но малко по-късно изтри фотоса и качи нов с екипа на ЦСКА.

"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа нападателят.

Междувременно от ЦСКА се похвалиха, че привлекли двама футболисти на английския Уотфорд - Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Те ще играят като преотстъпени на "Армията", а заслуга за привличането им има бившия спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета, който в момента заема същата позиция в Уотфорд.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

06.10 2020 в 17:16

""Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа нападателят." - хаха, последно решил да остане в тирето или дижон е пропуснал сроковете. Щото малко изглежда като дижон леко умишлено да са пуснали документите непосредствено след срока като че нещо да ги е попритеснило в соу .. Иначе изказването на тоя е абсолютно неадекватно.
 
X

Подкастът на OFFNews