Актьорът Христо Гърбов предизвикал "земетресение" заради ЦСКА

OFFNews 03 май 2018 в 18:01 3202 1

Големият български актьор Христо Гърбов, който яростен привърженик на ЦСКА, призова червената общост да дойде на Националния стадион навръх юбилея на 5 май и всички заедно да подкрепят любимия отбор в тези трудни времена на разделение и насаждани отвън съмнения.

"Аз съм един от най-големите фенове на ЦСКА, може би за себе си съм най-големият фен. Това е изключителен отбор, фен съм му още откакто телевизорите бяха черно-бели и до ден днешен съм му фен. В нашето семейство всички сме от ЦСКА.

При гола на Десподов срещу Лудогорец за Купата така съм скочил, че жена ми дойде да ме попита дали ми е лошо, дали има земетресение. Не мога си сдържам емоциите, свързани с ЦСКА. Обръщам се към всички фенове - да напълним Националния стадион и да бъдем с отбора, да му пожелаем да излезе от тая криза и да ни радва само с успехи", сподели Христо Гърбов.

Със специално видеопослание към червените фенове се обърна и легендата Стойчо Младенов, който в момента е треньор в Казахстан.

"На 5 май се роди най-голямата марка на българския спорт. 70 години ЦСКА е бил люлка на шампиони и така ще бъде завинаги, защото вие сте били винаги заедно с нас. Бъдете здрави и винаги обединени и единни в любовта си към ЦСКА. ЦСКА е религия и аз съм горд, че имах честта да бъда част от тази червена магия. Знайте, че оставам завинаги един от вас", сподели Младенов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови