Стефан Данаилов иска пълен стадион за юбилея на ЦСКА

OFFNews 01 май 2018 в 12:30 2774 0

Един от най-големите български актьори, който е заклет привърженик на ЦСКА - Стефан Данаилов, призова феновете да дойдат на Националния стадион на 5 май, за да празнуват заедно 70-годишния юбилей на клуба, информира официалния сайт на "червените".

Ламбо записа специално видеообръщение към привържениците.

"Привържениците на ЦСКА обичат ЦСКА, сигурен съм. Тия млади, луди глави ме радват много и ме тревожат много със своето недобро поведение понякога, но съм им го простил, защото знам, че го правят от сърце и с любов", сподели той.

"Няма да бъда по-щастлив от това да видя стадиона пълен. Елате бе, елате да видим, без да се съобразяваме дали ще победим, дали няма да победим. Ние ще победим, ако сме заедно всички там. Това ще бъде победата. Да сме живи и здрави, оптимистично настроени и да крещиме здраво "ЦСКА, ЦСКА", заяви Данаилов.

Военнновъздушните сили на България също ще участват в празника. Новината бе обявена от официалния сайт на Министерството на отбраната. Полетите ще са част от тренировките за военния парад по повод Гергьовден и ще се осъществят между 18 и 20 часа на 5 май над националния стадион.

Междувременно се появи информация, че треньорът Стамен Белчев е освободен, а мястото му до края на сезона ще заеме Христо Янев. Новината все още не е потвърдена официално от ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови