Агитка от Словакия пристига в София за дербито ЦСКА - Левски

OFFNews 16 март 2018 в 15:22 4388 0

Агитка от Словакия ще пристигне в София, за да подкрепи един от лидерите на Левски Роман Прохазка по време на дербито между "сините" и ЦСКА в неделя.

"Ще дойдат приятели от Словакия, а други ще го гледат през интернет, защото знаят, че това е много важен мач за нас. Май повече време вече съм в Левски, отколкото бях в Спартак Търнава. Винаги мачовете с ЦСКА са били най-интересните в България.

Така ще остане винаги! Има най-голям интерес, най-много фенове. Мен не ме притеснява дъждът. Надявам се да дойдат колкото се може повече хора. Това е един интересен мач и колкото повече хора има, толкова по-добре за футболистите. Тези мач за нас, като футболисти, за феновете, винаги са интересни.

Не е важно кой вкарва, а да спечелим мача. Трябва и да мислиш, и да даваш всичко от себе си. В тези мачове всички са много мотивирани", похвали се Прохазка пред bTV.

По-рано днес стана ясно, че от Левски са започнали преговори за удължаването на договора на Роман още в средата на февруари. Досега обаче те не са дали резултат.

Предложението на "сините" е за един сезон. Прохазка обаче иска да подпише дългосрочно и с по-високо месечно възнаграждение от това, което прибира в момента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови