Русия пред пълна забрана за участие в Рио 2016

OFFNews 19 юли 2016 в 08:12 7345 4

Снимка AP

Русия трябва да получи пълна забрана за участие в Летните олимпийски и параолимпийски игри в Рио де Жанейро през август, след като бяха открити доказателства за 4-годишна допингова програма, финансирана от държавата, обяви Световната антидопингова агенция (WADA).

Докладът на WADA показва, че пробите от урина на много голям брой руски състезатели по летни и зимни олимпийски спортове са били манипулирани в периода от края на 2011 до август 2015 г.

Международният олимпийски комитет ще реши днес дали да забрани участието на Русия в Олимпийските игри в Рио, които започват на 5 август. Президентът на МОК Томас Бах обеща "възможно най-строгите санкции" и определи разкритията като "шокираща и безпрецедентна атака към честността на спорта и олимпийските игри".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

4

Лопе де Вега

21.07 2016 в 15:17

Време е китайците да дойдат!

Поздрав!

63994

2

Red or Dead

19.07 2016 в 13:21

““““....Международният олимпийски комитет (МОК) ще позволи на Русия да участва на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, съобщават световните медии.““““““““

Пфууу...айде пак напразни надежди.......язък, ма може ли така, сега ще се почнат едни рязания на вени....тия от МОК са мръсни корумпирани комунета...Русия е ЕДИНСТВЕНАТА държава където употребяват допинг, а Серена Уилямс е НАЙ-ЖЕНСТВЕНАТА и “чиста от допинг“...



-------- Eurasia Happy;) ------------

 
X

Да помогнем на украинските деца!