„Престиж-96“ АД е генерален спонсор на баскетболния мач „100% POWER Мач на звездите“ 

OFFNews Последна промяна на 24 февруари 2017 в 23:42 1493 0

На 2 април 2017 година в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе зрелищното баскетболно шоу „100% POWER Мач на звездите“, подкрепено от „Престиж-96“ АД като генерален спонсор за трета поредна година, обявиха организаторите на събитието на пресконференция в Министерството на спорта.

„Подкрепата ни за спорта и в частност за „100% POWER Мач на звездите“ е устойчива и последователна. Щастливи сме, че имаме възможността за трета поредна година „Престиж-96“ АД да бъде генерален спонсор на събитието и за четвърта поредна година да подкрепим организаторите на събитието. Освен лидер на пазара, „Престиж-96“ АД се стреми да бъде и социално отговорна компания с активна позиция към бъдещето на обществото, в което живеем.

Затова и компанията инициира и подкрепя множество инициативи, които имат положителен ефект върху живота на хората. Каузите на компанията ни са основно свързани с младите хора – тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот.“ сподели Дарина Стоянова, Изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД.


„Мачът на звездите“ е сред най-обичаните и очаквани събития от феновете на баскетболния спорт. Превърнал се в традиционна част от календара на Националната баскетболна лига, мачът всяка година събира отбори, съставени от най-добрите баскетболисти, които са получили най-висок рейтинг от своите фенове. „Гласуването тази година ще бъде само една седмица – от 27.02.2017 до 06.03.2017 г., като ще бъдат включени всички баскетболисти, които са имали минимум три изиграни мача.“ обяви Стефан Августинов, организатор на събитието.

„През 2017 година решихме да подкрепим баскетболното шоу с най-новия бранд от портфолиото на „Престиж-96“ АД, а именно “100% POWER”, представляващ първият енергиен вафлен бар за 100% енергия. Това е изключително иновативен продукт, създаден специално за моментите, в които батерията ни свършва и имаме нужда от повече енергия – да спортуваме, да работим и творим или просто, за да се забавляваме.“ разказа Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация в „Престиж-96“ АД.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !