Холандското дерби Аякс – ПСВ пряко по Mtel Sport 1 в неделния следобед

Димитър Бербатов и московският сблъсък между тимовете на Ивелин Попов и Георги Миланов са другите акценти през уикенда в спортните канали на Мтел

OFFNews 08 декември 2017 в 12:46 16940 0

Голямото холандско дерби между Аякс и ПСВ Айндховен е основен акцент в уикенд програмата на спортните канали на Мтел.

Двубоят е от 17:45 часа в неделя и ще се предава пряко по Mtel Sport 2. И този сезон, в духа на традицията на Де Класикер, сблъсъкът ще има пряко отношение към разпределението на челните позиции в Ередивизи. ПСВ Айндховен е във феноменална форма като тимът има 13 победи от 14 мача и убедително води в класирането. Аякс пък е основният съперник на „филипсите”, въпреки че изостава на цели 10 точки. Домакините от Амстердам се надяват на победа в неделя, която да спре устрема на ПСВ и да завърже борбата за титлата.

По-рано в неделния ден, от 15:30 часа, е голямото московско дерби между отборите на Ивелин Попов и Георги Миланов – Спартак и ЦСКА. Грандовете от руската столица са съседи в класирането, а трите точки са с цената на минимум трето място в класирането след края на първия полусезон.

За съжаление на българските фенове Георги Миланов е със сериозна контузия и е аут за ЦСКА, но пък Ивелин Попов има своите шансове да започне като титуляр за домакините от Спартак. Мачът ще се излъчва пряко по Mtel Sport 1.

Димитър Бербатов и неговият Керала Бластърс все още преследват първата си победа от началото на шампионата в индийската Суперлига, а в IV кръг за първи път през сезона отборът ще играе като гост.

Бербо и съотборниците му ще пътуват за град Гоа, където ще се изправят срещу едноименния тим, който се представя силно от началото на сезона и има две победи в три мача. Двубоят може да се проследи пряко по Mtel Sport 1 в събота от 16:30 часа.

Mtel Sport 2 ще следи на живо поредната галавечер на UFC. За първи път в историята на UFC централното събитие на седмицата ще се проведе в град Фресно, Калифорния. В основния двубой един срещу друг ще излязат две местни момчета – Къб Суонсън и Брайън Ортега. Суонсън, който е №4 в ранглистата на категория „перо”, не крие амбициите си да достигне до мечтаната битка за титла в UFC, докато Ортега не познава вкуса на поражението в кариерата си досега.

Събитието ще се излъчи пряко на 10 декември от 05:00 часа сутринта по Mtel Sport 2, като внимание заслужава и срещата в средна категория между Маркъс Андерс и Маркос Перес. И двамата имат по 9 победи и нито една загуба в своята професионална кариера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови