Тайсън Фюри: Вероятно ще се самоубия, ако се откажа от бокса

OFFNews 04 октомври 2018 в 14:20 2394 0

Британският боксьор Тайсън Фюри е категоричен, че световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър няма да бъде в състояние да го победи. Причина за това е, че Циганския крал е преживял много по-тежки битки в живота си.

След всичко през което преминах – психически проблеми, пристрастяване към наркотиците, алкохолизъм – се върнах. Преодолях всички трудности.

Как бих могъл да позволя на някой да ме победи с боксови ръкавици? Ще преодолея Дионтей Уайлдър. Ще наложа волята си върху него, докато не се откаже.

Неотдавна навърших 30 години. Не мога да правя нищо друго, освен да се бия. Аз съм роден и възпитан, за да се бия. Откакто бях малко дете, се боксирам, удрям и се бия. Това е в кръвта ми.

И от двете страни на нашето семейство са боксьори. Не умеем нищо друго … Без бокса, всичко, което правя е да качвам килограми и да се депресирам. Вероятно ще се самоубия, ако се откажа от бокса.

Трябва да се боксирам. Без бокс, няма живот. Боксът е моята страст. Той е моята любовна афера. Всеки ден изневерявам на жена ми с бокса. Толкова много обичам бокса", каза Фюри.

Британецът и Уайлдър ще се изправят един срещу друг на 1 декември в "Стейпъл център" в Лос Анджелис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!