Тайсън Фюри: В момента сме в смешен състав, цяла Америка ни се смее

OFFNews 02 август 2018 в 12:45 1860 0

Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри сподели, че ще се бие с Дионтей Уайлдър, защото неговия сънародник Антъни Джошуа нямал кураж, за да се изправи срещу американеца.

Фюри добави, че сделката за двубой с шампиона на WBC е почти завършена и двамата ще излязат един срещу друг през в средата на декември в Лас Вегас.

"Те нямат кураж, нямат сърце и нямат топки да направят това. Аз ще направя този двубой, за да покажа на британската общественост какви страхливци са те.

Джошуа е във форма, не е бил извън ринга, световен шампион е и би трябвало да бъде "златното" момче на британския бокс, но явно нещата не стоят по този начин.

Наложи се да изляза от пенсия, за да върна британския бокс на картата, защото в момента сме в смешен състав. Цяла Америка ни се смее. Налага се Циганския крал да се завръща след тригодишно отсъствие, за да победи техния най-добър боец.

Когато нямате топки, няма как да се биете с най-добрите. Защо Джошуа не се би с Уайлдър, за да стане безспорен шампион в тежка категория и да получи 80 милиона долара междувременно?", каза Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови