Тайсън Фюри се завърна на ринга с победа (видео)

OFFNews 10 юни 2018 в 10:28 8381 0

Снимка Instagram: Tyson Fury

Бившият шампион в тежка категория Тайсън Фюри се завърна на ринга с победа над Сафер Сефери и постигна 26-и успех в кариерата си, отказвайки съперника си след четвъртия рунд.

Британецът не бе излизал в официален мач от 2015 година насам, след като победи хегемона Владимир Кличко, а след това бе уличен в употреба на наркотици. За да се завърне в професионалния спорт, той свали доста килограми, но не загуби чувството си за хумор, което демонстрира срещу Сефери.

Мачът срещу албанеца бе по-скоро шоу и по-високият с 16-сантиметра Фюри го възприемаше по този начин. Двамата боксьори се целунаха по устните преди официалния старт.

През първия рунд британецът не подхождаше сериозно към мача и дори получи предупреждение от съдията да не се "прави на клоун". Във втората част фенове около ринга се сбиха, което разсея вниманието и на двамата боксьори. През повечето време Фюри стоеше срещу Сефери със свалени ръце, но и това не помогна на албанеца в мача.

В третия рунд бившият шампион започна да се отнася към мача сериозно и това даде резултат. Той вкара няколко крошета в лицето на съперника, за да довърши работата си в четвъртата част. Сафери отказа да излезе срещу Фюри в петия рунд, което осигури на британеца нова победа в кариерата му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови