Волейболни емоции и завръщането на Тайсън Фюри са акцентите в програмата на MAX Sport

OFFNews 08 юни 2018 в 13:30 6917 0

Българският национален отбор по волейбол ще се изправи срещу съставите на Япония, Италия и Полша в третия кръг от надпреварата в Лигата на нациите.

Момчетата на Пламен Константинов играят първо с азиатските си домакини в петък, а в събота от 06:40 ч. се изправят срещу „Скуадра адзура“. Отново в ранните часове, но на неделния ден, от 05:10 ч., „лъвовете“ ще имат поредния труден тест срещу силния отбор на Полша.

И трите двубоя ще можете да проследите пряко по MAX Sport 1, както и безплатно на Facebook страницата на спортните канали. България стартира в Лигата на нациите с две победи на турнира в Китай – над домакините и Аржентина, и загуби единствено от САЩ. После обаче последва разочароващ домакински уикенд в столичната зала Арена „Армеец“, в който „лъвовете“ записаха три загуби – с 2:3 от Сърбия и с по 0:3 гейма от Австралия и Русия.

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри ще направи своето дългоочаквано завръщане на ринга година и половина след като отне поясите на Владимир Кличко. Известният с прякора си Циганския крал боксьор имаше страхотни проблеми с наркотиците и наднорменото тегло през цялата 2017-а година, но сега изглежда във впечатляваща физическа форма.

Дали Фюри е готов отново да атакува върха в тежката категория ще стане ясно в събота вечер, когато той излезе на ринга в Манчестър срещу албанеца Сефер Сефери. Балканецът е на 39 години и в кариерата си има само една загуба – от германеца Мануел Чар. Двубоят Фюри-Сефери, както и цялата боксова галавечер от Манчестър, можете да проследите на 9 юни пряко по MAX Sport 2 от 21:00 часа, както и като Pay-per-view на https://live.a1.bg.

По традиция ранните часове на неделния ден по MAX Sport 2 са посветени на галавечерите от най-престижната ММА асоциация в света – UFC. Поредната от тях ще се проведе в Чикаго, Илинойс, и обещава на феновете страхотна доза екшън с цели две битки за шампионски титли.

В основния двубой един срещу друг, за втори път в рамките на една година, ще се изправят носителят на пояса в средна категория Робърт Уитъкър срещу претендента Йоел Ромеро. Непосредствено преди тях на октагона, за временната титла в полутежка категория, Рафаел Дос Аньос ще се бие с Колби Ковингтън. Целият екшън от UFC 225 от Чикаго можете да проследите по MAX Sport 2 на 10 юни от 05:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови