Тайсън Фюри направи смела прогноза за реванша между Усик и Джошуа

OFFNews 17 декември 2021 в 15:24 2947 0

Носителят на шампионския пояс във версия WBC в свръхтежката категория Тайсън Фюри даде смела прогноза за изхода на реванша между Александър Усик и Антъни Джошуа.

През септември украинецът спечели поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO, след като ги отне от британеца след победа в Лондон. Двамата трябва да се изправят на ринга през пролетта на следващата година, а мястото все още не е определено.

Вариантите са Украйна, Великобритания или страна от Средния Изток. Двубоят е чакан с огромен интерес, тъй като победителят може да се изправи срещу Фюри в обединителен мач за званието абсолютен шампион в дивизията.

“Аз мисля, че Усик отново ще спечели, като този път ще стигне до нокаут. Той е много добър боксьор. Преди няколко дни се видяхме и в сравнение с мен прилича повече на боксьор от средна категория”, коментира Фюри.

На него пък му предстои мач с Дилиън Уайт, след като беше задължен от WBC да стартира преговори за защита на пояса. Промоутърът му Боб Аръм, който движеше и делата на нашия Кубрат Пулев, съобщи наскоро, че Фюри не е ентусиазиран да се бие с Уайт, а предпочита обединителен мач за титлите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови