Стойка: Успехът е следствие от дългогодишна екипна работа

OFFNews 01 август 2021 в 14:02 2416 0

Снимка БОК, Костадин Андонов – Start-Photo

Стойка Кръстева остана здраво стъпила на земята и много хладнокръвна след огромния си успех в Токио. Родната звезда се класира за полуфиналите в боксовия турнир на Игрите в японската столица, което й гарантира минимум бронзов медал в категория до 51 килограма.

Това е първо отличие за България в женския бокс, откакто той стана част от олимпийската програма.

„Най-важното е дългогодишният труд и екипната работа. Всеки противник си изгражда различна стратегия – в нашия случай нашата беше по-добра и печеливша.

Комбинацията от удари е тактиката, която ми е изградил треньорът. Аз съм длъжна като състезател да изпълнявам тактиката на треньора и смятам, че това е разковничето да се поздравим с успеха.

Още тръгвайки от България казах - тренирали сме достатъчно, много сме подготвени, надявам се просто да успеем да покажем всичко, което сме изградили през последните години – какъв ще е медалът, времето ще си покаже. Знаем доста за съперничката на полуфинала”, каза Кръстева пред БНТ след успеха си.

На 4 август, сряда, от 8:15 часа българско време тя ще се изправи срещу местната звезда Цукими Накими за място на финала на Олимпийските игри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews