Ще летят удари за нокаут между Фюри и Уайлдър

OFFNews 28 септември 2018 в 11:14 2515 0

Снимка Facebook: Tyson Fury

Боксовият мегасблъсък между световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри бе официално потвърден. Срещата ще се проведе на 1 декември в "Стейпъл център" в Лос Анджелис.

След като Фюри научи къде ще се проведе срещата, той публикува няколко заканващи съобщения в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

"Аз ще победя този надценен нещастник. Когато той се срещне с истински боксьор, тогава ще разберем колко е мощен. Той никога не се е бил с нокаутьор като мен. Обещавам, че ще го нокаутирам", написа Фюри.

Отговорът на Уайлдър не закъсня. Шампионът също обеща да повали Циганския крал.

"Нямам търпение да се изправя срещу Тайсън Фюри. Тази битка ще е най-голямата в тежка категория и в бокса. Изпитвам огромно уважение към Фюри, защото той прие да напусна Англия и да дойде в САЩ, за да ме предизвика.

Аз съм шампион на WBC, той е линеен шампион, така че победителят от тази битка ще определи най-добрият боксьор в тежка категория. Колкото и да уважавам Фюри възнамерявам да го нокаутирам като всеки съперник, който някога съм срещал на ринга", каза Уайлдър.

Първата им прескоференция преди сблъсъка ще се проведе на 1 октомври в Лондон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови