Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Мейуедър се хвали: Не е зле за 40-годишен боксьор

OFFNews 23 юни 2017 в 15:30 2866 0

Непобеденият при професионалистите боксьор Флойд Мейуедър продължава да тренира с пълна пара за предстоящия мач на века срещу ирландската звезда ММА звезда Конър Макгрегър.

В популярният сайт за видеоклипове Ютуб се появи видео, в което шампиона прави серии от различни силови упражнения и определено дава заявка, че ще бъде в оптимална форма за предстоящия сблъсък.

"Не е зле за 40-годишен, който се занимава с това от вече 21 години", казва Мейуедър по време на тренировката, която се следи с огромен медиен интерес.

Известният с прякора "Парите" американец е шампион при професионалистите в пет категории. Той има уникалните 49 победи от 49 мача, като 26 от тях са с нокаут.

В същото време Конър Макгрегър също се подготвя в САЩ преди боксовата битка. Големият мач е на 26 август в Лас Вегас, а представителите на Макгрегър обявиха, че имат план за победа.

"Подготвяме се за мача и мисля, че можем да шокираме всички. Гледаме записи на мачовете на Мейуедър и видяхме слабите му места", коментираха от щаба на Макгрегър.

Двамата ще получат десетки милиони долари за участието си в този комерсиален сблъсък, определян като пълен цирк от много бивши и настоящи боксови величия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews