Кобрата сипе люти закани към Джошуа

OFFNews 07 февруари 2020 в 08:36 2084 1

С наближаването на крайния срок за договорка на евентуален мач за титлата в тежката категория във версия IBF между шампиона Антъни Джошуа и българия Кубрат Пулев нараства напрежението между двата лагера.

Кобрата е задължителен претендент, а очакванията са мачът помежду им да се проведе в Лондон до края на май. В момента щабовете на двамата боксьори преговарят за мястото на провеждане на двубоя, както и за разпределението на парите.

Изненадващо снощи Пулев публикува страховито послание към Джошуа в страницата си във Фейсбук.

"Успокой се, шампионе! Успокой се! Виждам, че много се притесняваш да се биеш далеч от дома и си абсолютно прав да бъдеш притеснен, хаха!

Но бъди сигурен, ако е необходимо, аз съм готов да дойда в Лондон и да те пребия пред собствените ти фенове! Дотогава кажете на господин Хърн да не изпреварва събитията, все още нямаме сделка", написа Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

07.02 2020 в 09:07

Значи, заради такова малоумно изказване си заслужава да бъде нокаутиран. Тоя май е забравил какво е да се бие срещу наистина качествен боксьор. Хубаво .. кажи, че ще го победиш пред феновете му, че ще го разбиеш или нещо такова. Тия махленски изказвания ..