Хюи Фюри засипа Кобрата със заплахи

OFFNews 19 октомври 2018 в 09:45 1428 0

Британският претендент в тежката категория на професионалния бокс Хюи Фюри се очаква да пристигне в София тази събота. На 27 октомври, Фюри (21-1, 11 KO) ще се изправи срещу Кубрат „Кобрата“ Пулев (25-1, 13 KO) в 12-рундов претендентски двубой на IBF в „Арена Армеец“, София.

Победителят от срещата ще стане задължителен претендент на световния шампион Антъни Джошуа. Фюри е сигурен, че скоро тежката работа в тренировъчната зала ще му се отплати.

"Обещах да победя Пулев в задния му двор и ще го направя. Никой друг не се осмели да приеме тази трудна битка. Това е така, защото те не са бъдещи шампиони. Знам какво е необходимо и какво трябва да направя, за да стигна върхът. Не ми пука, че ще се бия с Пулев в собствения му дом. Той е застанал на моя път към онова, което искам, и той трябва да бъде отстранен.

Всички усилия ще си струват, когато реферът вдигне ръката ми. Сега нямам недостатъци. Аз съм на върха на играта си и веднага щом победя Пулев, ще тръгна след Антъни Джошуа. В последната си битка той изглеждаше уязвим. И аз ще съм онзи, който ще се възползва от това!

След като отида в родния град на Пулев и го унищожа, нещо, което никой друг боксьор в тежка категория дори не се е осмелявал да направи, всички ще започнат да говорят за моя битка с Антъни Джошуа. Нямам търпение да си свърша работата и да се отправя за световната титла", казва Фюри в интервю за "Гардиън".

Пулев пък преследва 26-а победа от 27 мача, като единствената му загуба е от Владимир Кличко от есента на 2014 година.

"Готов съм за битката. Фюри е много сериоден опонент, подготвен сериозно и мотивиран за победата. Много обичам да ме подценяват. Дори Кличко изглеждаше напрегнат срещу мен, докато у Фюри няма никакъв страх. Който и да победи накраяще се прегърнем и ще си стиснем ръцете", каза Кобрата, като призова българите да имат повече самочувствие и да направят страната ни райско място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!